Welkom!

Welkom bij Dansstudio Danspas.

Wij bieden diverse danslessen, gegeven door de beste dansdocenten, aan jeugd en jong-volwassenen.
Er is voor elk kind wel een danstijl waar zij zich in thuis voelen.

Beginnen de heupjes te schudden bij het horen van diverse kinderliedjes zoals K3? Dan is uw peuter bij ons aan het juiste adres.
Want “Spelenderwijs dansen” is ons motto! Bewegen is goed voor de lichamelijke en motorische ontwikkeling van kinderen. En het allerbelangrijkste….. Dancefun is super leuk! Samen met leeftijdgenootjes leren dansen op diverse leuke muziek. Vanwege de concentratie mogen geen ouders bij de les maar tijdens het grote optreden, dansen ook de allerkleinste mee zodat ze kunnen laten zien wat ze geleerd hebben.

Hou je ook zo van die liedjes uit de beroemde musicals? Dan is Musical-Show dance zeker iets voor jou. De dansstijl is zeer gevarieerd met een combinatie van Jazz en show ballet. De meeste dansen die je ziet in films, videoclips en shows zijn gebaseerd op musical dans. Ook techniek komt hier aan bod.

En dan hebben we natuurlijk ook nog streetdance. Dit is voor kinderen die het geweldig vinden om mee te dansen op de muziek van nu, videoclips na/mee dansen en fantaseren om tijdens een concert van Ariane Grande, mee te dansen als achtergrond danser(es). Zij zullen zich helemaal thuis voelen bij onze streetdance lessen.

Voor de stoere coole boys & girls onder ons hebben we Hiphop Tijdens deze les leer je stoer bewegen op muziek zoals rap, hip hop en R&B. Bij hiphop zijn geen standaard regels en/of technieken. Iedereen kan zijn eigen hiphop style ontwikkelen. Op dinsdag hebben wij een speciaal uur voor de jongens!

Ben je een beetje acrobatisch aangelegd en hou je van coole moves? Klinkt the windmale of the snake bij jou als muziek in de oren? Dan zien we jou zeker bij onze breakdance les.

Bij Moderne dans dans je met heel je lichaam. Je praat als ware met je lichaam, beeld uit wat je wilt zeggen. Modern moet je ervaren, moet je voelen. Er is dan ook niet echt een bepaalde style maar wordt er gebruik gemaakt van stemming en gevoel.

In de Afro Dance lessen leer je verschillende moves op swingende afro beats. Afro Dance bestaat deels uit grote, krachtige bewegingen maar ook af en toe rustige vloeiende bewegingen die veel concentratie vereisen. In de workout dans je op traditionele Afrikaanse muziek gemixt met moderne klanken. Wij combineren de les met Dancehall. Dancehall is in de late jaren 1970 op Jamaica ontstane muzieksoort met elementen van reggae, ska en rap.

De lessen zijn geschikt voor iedereen die graag wil dansen!

Al met al dus een gevarieerd programma.

Dancefun (2 tot 4 jaar) ( 3 tot 5 jaar )
Streetdance (vanaf 4 jaar)
Musical-Show dance (vanaf 6 jaar)
Streetdance / Hiphop (vanaf 7 jaar)
Breakdance (vanaf 8 jaar)
HipHop (vanaf 7 jaar)
Modern (vanaf 10 jaar)
Afro / Dancehall (vanaf 10 jaar)
Hiphop mix (vanaf 16 jaar / volwassenen)
Zumba (vanaf 16 jaar / volwassenen)

Selectieteams (vanaf 7 jaar)

Voor kinderen en jongvolwassenen die meer uitdaging willen, hebben wij een aantal teams die meedoen aan wedstrijden. Hiervoor kun je auditie doen tijdens de open auditiedagen die wij organiseren of mail ons voor meer info.
Interesse: info-jeugd@aartssporthillegom.nl t.a.v. Dansstudio DansPas

Tijdens de schoolvakanties, en de maanden juli en augustus is er geen les!

.

flyer danspas

peuterdans

IMG_5092