Bij Fitnesscentrum Aarts train jij je fit

Ben je op zoek naar een fitnesscentrum met moderne faciliteiten? Aarts is een fitnesscentrum in Hillegom waar gezondheid, gezelligheid, kwaliteit en service optimaal worden gecombineerd. In ons multifunctioneel sportcentrum kun je terecht voor fitness, groepsfitness en spinning.

Professionele begeleiding

In ons fitnesscentrum in Hillegom is  een gigantische fitnessruimte met professionele cardio – en krachtapparatuur van Matrix. De begeleiding is zeer professioneel en begint met een intakegesprek en gezondheidstest. Je kunt regelmatig terecht voor een nieuw schema en het bespreken van jouw vorderingen. Uiteraard kun je tijdens het trainen vragen stellen aan de aanwezige fitnessinstructeurs. Wij bieden ook Personal Training. Dit kan een extra toevoeging zijn voor je motivatie en doelstellingen.

Gezond en fit

De combinatie van top apparatuur, professionele begeleiding en een gezellige inrichting zorgt ervoor dat je op een verantwoorde en plezierige wijze gezond en fit wordt. Aarts Sport heeft naast een fitnesscentrum, ook een body & mind centrum. Daar kun je terecht voor:
• Yoga;
• Sauna;
• Persoonlijke analyse van voeding en gewicht;

Vraag naar een gratis proefles of kom langs bij Aarts sport Hillegom

Fintesscentrum

Fitness hillegom