Heb je gehoord van Zumba, de hype op fitnessgebied, en wil je het proberen? Bij Aarts Sport worden Zumba lessen gegeven door professionele en enthousiaste instructeurs. Meld je aan voor een gratis proefles Zumba bij onze sportschool in Hillegom.

Met Zumba bij Aarts Sport Hillegom blijf je strak in vorm

Met Zumba verbrand je wel 1000 calorieën per uur door te dansen op Latijns Amerikaanse muziek. Sportschool Aarts biedt Zumba lessen in groepsverband.

Al dansend calorieën verbranden

Zumba is een combinatie van aerobics en Latijns Amerikaanse muziek. De workout doe je dus op swingende salsa, merengue en samba. Zumba verstevigt de spieren in je lichaam en is een gezellige workout voor maximale vetverbranding en verbruik van calorieën. Je hele lichaam doet mee, dus je voelt je fit en energiek na een Zumba les. In ons sportcentrum in Hillegom wordt Zumba in groepsverband gegeven en op een zodanige manier opgebouwd dat iedereen de les kan volgen.

Aarts Sport Hillegom

Aarts Sport is een multifunctioneel sportcentrum, waar gezondheid, gezelligheid, kwaliteit en service optimaal gecombineerd worden. Wij staan bekend om onze:
• Geavanceerde cardio – en krachtapparatuur;
• Professionele begeleiding;
• Goede sfeer en clubgevoel;
• Persoonlijke begeleiding en aandacht

Kijk in ons uitgebreid lesprogramma

Vraag naar onze mogelijkheden. Tel 0252 518 280. Of meld je direct aan voor een gratis proefles!

zumba les